Eurolliga

El somni d’una nit d’estiu

Eurolliga. El Barça fa oficial el fitxatge de Mirotic per tres anys i els de Pesic fan un equip per trencar l’hegemonia del Madrid i convertir-se en el favorit per la màxima competició continental

Mirotic ja és blaugrana i dilluns (13.30 h) serà presentat com el què és: una estrella. El Barça està estudiant poder obrir les portes als aficionats per poder seguir la presentació i repetir el mateix amb Abrines la setmana vinent. Mirotic arriba al Barça com l’impacte del mercat europeu de l’estiu deixant els Bucks de l’NBA i signant per les pròximes tres temporades amb una quarta d’opcional. La seva fitxa per temporada superarà el sis milions d’euros i es converteix de llarg en el jugador més ben pagat de la història a Europa. Mirotic volia tornar al bàsquet europeu i el Barça ha apostat per ell fort per construir una plantilla que pot marcar un cicle.

De Colo, al Fenerbahçe

Els rivals del Barça van a contrarellotge per intentar fer fitxatges de nivell. El Fenerbahçe de Zeljko Obradovic ha vist com li marxaven Guduric i Melli a l’NBA i han acabat fitxant un desig del Madrid com és Nando de Colo. El francès volia anar amb Laso però el València estava demanant molt diners a canvi dels drets ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)