ACB

Iffe Lundberg deixa el Baxi Manresa i arriba Eulis Báez

Bàsquet.

Iffe Lundberg rescindeix el seu contracte amb el Bàsquet Manresa i se’n va de l’equip després de dues temporades. El jugador danès ha fet ús de la seva clàusula de sortida i es desvincula del Baxi Manresa. L’escorta ha rescindit així el seu contracte amb el club del Bages després d’una etapa de dos anys i ha fitxat per l’Iberostar Tenerife per dues temporades amb opció a una tercera.

El Manresa també ha fet oficial el fitxatge per tres temporades de l’ala pivot dominicà internacional de 37 anys Eulis Báez (2m01), que la temporada passa va jugar amb el Gran Canària i que atresora deu anys d’experiència a la lliga Endesa. És el segon fitxatge del club del Bages per al curs vinent després de la contractació de Dani Pérez.

Lundberg va arribar al Bàsquet Manresa fa dos anys, l’estiu del 2017, i va aconseguir amb l’equip del Bages l’ascens a la lliga Endesa després de destacar a la LEB Or. En el seu primer any com a debutant a la màxima categoria espanyola, ha fet unes mitjanes de 10,3 punts i 2,9 rebots.

El Bàsquet Manresa vol agrair a Iffe Lundberg la seva professionalitat durant aquestes dues grans temporades i li desitja sort en els nous reptes personals i professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)