Eurocopa

Grups complicats per Penya i MoraBanc

Eurocopa. Badalonins i andorrans ja coneixen els seus rivals a la lligueta prèvia

El Joventut i el MoraBanc han conegut aquest migdia els seus rivals a l’Eurocopa que començarà el pròxim 2 d’octubre. Els verd-i-negres jugaran contra el Darussafaka d’Istanbul, l’Unics Kazan rus, el Cedevita Olimpija Ljubljana eslovè, el Brèscia italià i el Nanterre francès.

Per la seva banda, el MoraBanc li ha tocat el Promitehas Patras grec, el Maccabi Rishon israelià, el Ratiopharm Ulm alemany, el Mònaco francès i la Virtus Bolonya italià.

Els altres grups també complicats. En el B hi ha el Lokomotiv Kuban, el Rytas, el Tofas Bursa, el Llemotges, el Partizan i el Venècia italià. I en el grup D hi haurà l’Unicaja, el Galatasaray turc, el Buducnost montenegrí, l’Oldenburg alemany, el Trento italià i el Gydnia polonès.

El president i CEO de l’Eurolliga Jordi Bertomeu ha confirmat una de les novetats d’aquest cus i és que els dos finalistes obtindran plaça per la màxima competició continental de la temporada vinent. Això ha portat polèmica perquè l’Eurolliga ha deixat sense plaça al campió de l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)