FEB

El Força Lleida debutarà a la Corunya

Bàsquet. La LEB or comença el darrer cap de setmana de setembre i, el primer partit al Barris Nord serà el 4 d’octubre contra l’Almansa

La LEB Or ja té definit el calendari de partits un cop se n’ha celebrat el sorteig a les oficines de la FEB. La competició només té aquest curs el Força Lleida com a representant català i s’allarga dues setmanes més per les aturades FIBA.

El conjunt lleidatà, que seguirà amb Jorge Serna a la banqueta, jugarà el seu primer partit de lliga el 27 de setembre a La Corunya i, l’estrena al Barris Nord, serà el 4 d’octubre amb un dels equips que ha pujat aquesta darrera temporada de la LEB Plata, l’Almansa. La temporada regular es tanca, per al Força Lleida, també a casa contra L’Ourense el 8 de maig.

Guipúscoa i Breogan són els dos equips que vénen de l’ACB a una lliga d 18 equips, amb dos ascensos –el campió de la fase regular i el d’una final a quatre que es jugarà els dies 6 i 7 de juny de l’any que ve– i tres descensos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)