FEB

La LEB Plata, amb cinc catalans, ja té calendari

Bàsquet. El Pardinyes, ascendit d’EBA, debuta a casa amb el Barça B, que ve de la LEB Or. El Girona i L’Hospitalet comencen com a locals i el Prat a Benicarló

Cinc dels dotze equips de la Conferència Est de la LEB Plata són catalans i, en la primera jornada de lliga el 21 de setembre, ja es viurà un primer enfrontament entre ells. Serà el Pardinyes - Barça B, un duel entre dos equips que aquest darrer curs jugaven a la lliga EBA i la LEB Or respectivament.

El filial blaugrana va perdre la categoria com el Prat, que començarà la lliga a Benicarló –també ascendit– i jugarà el seu primer partit com a local amb el Gran Canària.

Girona i L’Hospitalet tornen a jugar a la categoria, després que el curs passat l’equip del club de Marc Gasol jugués la fase d’ascens permanència i els del Baix Llobregat la de Permanència.

Els gironins tenen el seu primer partit en la seva segona temporada a la LEB Plata a Fontajau, contra el Menorca, mentre el Torrons Vicens L’Hospitalet rep el Villarrobledo.

La primera fase es tanca el 15 de febrer per passar a una segona amb fase d’ascens i permanència com a objectius amb els sis millors i pitjors equips de cada conferència.

La fase d’ascens compta amb eliminatòries de quarts de final (9 i 16 de maig del 2020) i semifinals (23 i 30), amb una plaça a la LEB Or per als dos vencedors d’aquest darrer duel a doble partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)