ACB

Abrines torna a somriure

ACB. El mallorquí, que no descarta tornar a l’NBA en un futur, és presentat en el seu retorn al Palau Blaugrana i deixa un missatge clar: “Tenim plantilla per guanyar-ho tot, és un equipàs”

Àlex Abrines va ser presentat ahir a la tarda al Palau Blaugrana com a nou jugador del Barça, el quart fitxatge d’un equip de fantasia. El mallorquí va explicar què li va passar perquè deixés l’NBA: “Si alguna cosa he après és que la pressió se la posa un mateix, i mai és bona.” També va subratllar i va agrair als Thunder el seu suport: “Va ser el dia de Nadal a Houston i la franquícia em vam fixar unes dates amb la psicòloga per recuperar-me; van estar de 10, ho van entendre perfectament.” També va explicar que des del febrer el Barça havia estat molt atent: “Es van interessar per mi, no per l’Àlex jugador, i això ho agraeixo.” Abrines va ser clar sobre el seu futur: “Ara he passat una etapa però no tanco cap porta a tornar a l’NBA, no era l’única opció venir al Barça, em van trucar diferents equips de l’NBA i d’Europa, però aquí era la primera opció i era el lloc adequat.” Abrines va destacar per què ha tornat: “El Barça és casa meva, i per gaudir del bàsquet no hi ha millor lloc que el Palau Blaugrana, ara soc millor jugador del que era fa tres anys, tinc més físic, llanço més ràpid i també en la presa de decisions.” Sobre la plantilla, no va refusar la condició de favorits: “L’equip està fet per guanyar-ho tot; no només pels fitxatges d’aquest any, que és cert que tenen més nom. Pinta bé però és massa d’hora per parlar de títols, hem d’anar pas a pas, i l’objectiu és guanyar-ho tot.” Finalment també va explicar per què va fer el vídeo sincerant-se sobre la seva malaltia: “Em podia haver callat la meva situació, però vaig preferir fer el vídeo explicant el meu problema psicològic per si podia ajudar alguna persona més mostrant-ho, perquè això li pot passar des de Bill Gates fins a una persona que estigui a l’atur, crec que igual com hi ha preparadors físics o fisioterapeutes en els equips, hi hauria d’haver psicòlegs per prevenció.”

Interès per Marcos

D’altra banda, el bàsquet de base blaugrana es continua movent i té controlat Juan Ignacio Marcos, un argentí que juga en el Peñarol de Mar de Plata, que ha fet 10,4 punts de mitjana en el mundial sub-19. Acaba contracte el 2021 i comparteix selecció amb Leandro, el gran referent del Barça B.

LES PERLES

Si alguna cosa he après a l’NBA és que la pressió se la posa un mateix i mai és bona, tot i això no tanco la porta a tornar a l’NBA
És cert que hem incrementat el pressupost però no són certes les xifres de què es parla, i no som el pressupost més alt de l’ACB
Nacho Rodríguez
En el Barça podré jugar més amb pilota perquè a l’NBA m’havia especialitzat com a tirador; aquí podré donar més com a jugador
Àlex Abrines

Ha escollit el dorsal 21, i el portarà... per amor

Abrines, que en l’anterior etapa en el Barça va lluir el dorsal 10, no el podrà tornar a portar perquè està ocupat pel letó Rolands Smits. Ara lluirà el dorsal 21 i ho farà per amor, perquè ha escollit aquest número perquè va ser un 21 d’octubre quan va començar a sortir amb la que ara és la seva dona, la Carla. Ahir curiosament feia un any de la seva boda i l’¡anècdota va ser quan va dir que feia nou anys que es coneixien, i la seva dona, rient, li va recordar que ja eren deu. Abrines es va sentir com a casa, envoltat de molts nens i nenes en la presentació.

El Madrid fa oficial el fitxatge de Jordan Mickey

Paral·lelament l’etern rival, el Madrid, va fer oficial el fitxatge del pivot del Khimki Jordan Mickey (2,03 m i 25 anys) que ha signat per a les dues pròximes temporades. Mickey ha acabat l’Eurolliga amb una mitjana de 14,2 punts, 5 rebots i 1,1 taps. Es va formar a la Universitat de Louisiana State, com Shaquille O’Neal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)