FEB

Spar Citylift - València, un plat fort per començar

Bàsquet. Lliga femenina. L’Uni jugarà contra el quart el curs passat i un dels equips que més s’ha reforçat en una primera jornada unificada, a Saragossa el 28 de setembre

El València serà el primer rival de l’Spar Citylift a la lliga, en un duel que es disputarà en l’Open Day que aquest cop es trasllada a Saragossa i en el que serà un cara a cara entre dos dels equips que més i millor s’han reforçat aquest estiu. Perquè si el campió de la darrera edició de la lliga ha reunit una constel·lació d’estrelles amb Sonja Petrovic i Brittney Sykes al capdavant, per al salt a l’Eurolliga, les taronges també pugen l’aposta en el sue segon curs a la màxima categoria amb reforços com Queralt Casas o l’expivot de l’Uni i MVP Julia Reisingerova.

El València va ser quart la temporada passada i en la copa va posar contra les cordes l’equip d’Èric Surís en els quarts de final (51-48).

El partit de Saragossa, el 28 de setembre, correspondrà en el calendari al que l’Spar Citylift hauria de jugar a Fontajau. És a dir, el partit de la segona volta serà a la Font de Sant Lluís

Els partits del conjunt gironí amb l’Avenida seran el 2 de novembre a Würzburg i el 15 de febrer de l’any que ve a Fontajau.

El Cadí amb l’Ensino

El conjunt de l’Alt Urgell jugarà amb l’Ensino en la primera jornada mentre el seu primer duel com a local al Palau d’Esports serà amb l’Araski, a qui va eliminar als quarts de final de la copa en la primera experiència del Sedis a la competició que es feia precisament a Vitòria.

Els duels entre Uni i Sedis seran els que tanquin la primera volta, el 21 de desembre a La Seu d’Urgell i la fase regular, el 4 d’abril a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)