FEB

Max Esteban, el tercer fitxatge del Girona

Bàsquet. LEB Plata. L’aler barceloní, de 21 anys, supera els 2 metres i jugava a LEB Or, amb 3,4 punts en 12 minuts de mitjana el curs passat

El Bàsquet Girona ha fitxat Max Esteban (2,01 m, 1998) per al segon curs de l’equip a la LEB Plata. L’aler barceloní és el tercer fitxatge del club que presideix Marc Gasol i la quarta peça que té confirmada Àlex Formento per a l’equip del curs que ve.

Esteban s’afegeix a les arribades a Fontajau ja confirmades d’Albert Sàbat –el base llagosterenc ha jugat quatre temporades a l’ACB amb l’Obradoiro i el Joventut i viurà la seva etapa a Girona– i Gerard Sevillano –l’aler va assolir l’ascens amb el Marín de la LEB Plata a la LEB Or–. El base Sergi Costa és l’única peça que de moment continua respecte a l’equip que va debutar en la categoria la temporada passada i formarà parella a la direcció de l’equip amb Sàbat.

Tir exterior, domini de la pilota i desequilibri en l’un contra un són les qualitats que el Girona destaca de l’aler, que va debutar al filial del Barça la temporada 2014/15 i que el curs següent, quan encara era júnior, ja es va fer un lloc a l’equip a la LEB Or.

El nou aler del Girona va fer la darrera temporada 3,4 punts per partit en dotze minuts de mitjana a l’equip que va acabar perdent la categoria i que aquest curs que ve serà rival dels gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)