FEB

Luci Pascua, en el Cadí la Seu

Bàsquet. Lliga Femenina. La pivot de Sabadell serà la cinquena catalana del Sedis

Lucila Pascua (Sabadell, 1983) és la darrera incorporació del Cadí la Seu per al seu debut continental. Una jugadora amb experiència per completar el joc interior en la posició de cinc (1,95 m) del Sedis. Formada en el Segle XXI (1999-2001), la seva primera experiència en la Lliga Femenina va ser amb el Mann Filter Saragossa, ciutat on ha jugat en tres etapes. Lleó, Salamanca, Conca i Gernika, el seu darrer equip, són les altres ciutats on ha jugat Pascua, que aquest curs complirà la seva divuitena temporada a LF.

La pivot internacional va jugar també a Croàcia (Novi Zagreb) i Hongria (Pecsi), el curs 2013/14 després de dos anys en l’Avenida. Pascua és segona en el rànquing històric de rebots en la lliga només superada per Erika de Souza i aquest darrer exercici va fer 2,7 punts i 3,9 rebots i 5,5 de valoració en 14 minuts per partit.

“És una jugadora físicament imponent i amb molta experiència. Ens coneix i la coneixem. Representa la setena nacional per al projecte d’aquesta temporada i això sempre és motiu d’orgull per a un club com el nostre”, diu Bernat Canut, molt content amb la incorporació d’una peça que aportarà molta experiència a l’equip, també en l’àmbit europeu –les dues darreres temporades ha jugat l’Eurocopa i abans havia disputat també l’Eurolliga. Luci Pascua és la desena fitxa del Cadí, juntament amb Yurena Díaz, Laura Peña, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri, Elin Gustavsson, Georgina Bahí, Jovana Nogic i Tinara Moore; la meitat de les quals són catalanes.

El calendari

La lliga té lloc i data d’inici, ja. Serà el 28 de setembre a Saragossa en l’Open Day, en la tercera edició de la jornada inaugural en una mateixa seu i els set partits en sessió contínua. El campió i defensor del títol, l’Spar Citylift, debutarà amb el València, la sensació el darrer curs juntament amb el Cadí que també debuta en l’Eurocopa i que, en el seu segon any en la categoria, s’ha reforçat amb Queralt Casas i la MVP de la darrera final Julia Reisingerova. El Cadí debuta amb l’Ensino de Bea Sánchez, expivot de l’Uni, i el duel català serà el 21 de desembre per tancar la primera volta i el 4 d’abril en el darrer partit de la fase regular, quatre dies abans que comenci el play-off pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)