ACB

Més reforços pel Manresa: Juampi Vaulet

ACB. L’aler arriba del Peñarol on ha fet 13,2 punts i 7,1 rebots de mitjana

Juan Pablo Vaulet (nascut a Còrdova, Argentina, el 22 de març del 1996) serà jugador del Baxi Manresa les properes dues temporades. L’equip del Bages serà la porta d’entrada per a aquest aler de 23 anys i 1,98 metres d’alçada a l’ACB i la Champions League. S’ha format i ha jugat fins ara a Argentina, i marxarà a jugar lluny del seu país per primera vegada.

El Baxi Manresa aposta per les properes dues temporades per aquest aler argentí, amb un inici de carrera prometedor. Internacional amb l’Argentina, tot i que té també passaport de Polònia. El 2015 va ser draftejat en 39a posició pels Charlotte Hornets, i en la darrera temporada amb el Peñarol, a l’Argentina, ha fet unes mitjanes de 13,2 punts i 7,1 rebots. Té una gran capacitat de lluita pel rebot, penetració i recursos des del pal baix. El jugador arriba procedent del Peñarol d’Argentina, després que el Bàsquet Manresa hagi arribat a un acord pel seu traspàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)