Eurolliga

El camí fins el Lanxess Arena comença a Istambul

Bàsquet. Eurolliga. El Barça debuta a la pista de l’Efes, contra l’equip que el va eliminar als quarts de final, amb la visita a Madrid en la jornada 8 i en el que serà el sisè partit a fora

L’últim partit del Barça a l’Eurolliga va ser l’1 de maig, al Sinan Erdem Arena en el cinquè i definitiu del play-off de quarts de final. El conjunt d’Svetislav Pesic cedia a l’encert dels turcs en el triple (17) i el 80-71 deixava els blaugrana a un partit de tornar a una Final Four a Vitòria. Al País Basc, el botxí del Barça seria subcampió de la competició després de perdre 83-91 amb el CSKA.

L’Eurolliga 2019-20, per la qual el Barça ha preparat un autèntic Dream Team que el posiciona com un dels més ferms candidats al títol, comença els dies 3 i 4 d’octubre amb el conjunt català a la pista de l’Efes, divendres. El Barça comença amb un doble desplaçament perquè el següent partit el jugarà a Rússia, a la pista del Zenit de Sant Petesburg el 10 d’octubre i, l’Eurolliga, no tornarà al Palau Blaugrana fins el 18 d’octubre en el Barça - Alba Berlín de la tercera jornada. El següent partit al Palau serà amb el València en la cinquena mentre el primer duel continental amb el Madrid serà en la vuitena jornada el 14 de novembre.

El primer gran partit europeu del curs a casa serà en la novena jornada, amb el Fenerbahçe en el que tot just serà el tercer que es disputa a barcelona, un inici d’extrema exigència.

La fase regular, amb dos equips més respecte la temporada passada, té per tant 34 jornades. La darrera és el 9 i 10 d’abril amb el Barça a la pista de l’Olympiacòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)