FEB

La capitana, el primer element

Bàsquet. El Citylift GEiEG Uni renova Vane González per al debut a la lliga femenina 2. El tècnic de l’ascens, Joan Pau Torralba, també seguirà a l’entitat grupista i filial de l’Spar Citylift

“Serà un honor ser la capitana en aquesta nova experiència a lliga femenina 2. Seguirem treballant amb més ganes i il·lusió que mai” diu Vanessa González, després del compromís adquirit per seguir una temporada més, la seva onzena entre les que duu a l’entitat grupista i a les categories inferiors de l’Uni Girona.

El Citylift s’assegura d’aquesta manera la continuïtat de la seva capitana, una líder al parquet i en el dia a dia de l’equip, com posa de manifest el que serà una temporada més, també, el seu entrenador Joan Pau Torralba: “És un exemple de lideratge dins i fora de la pista. També de perseverança i superació, sent un exemple d’intensitat, ganes i treball per la resta de jugadores de la base”.

Vane González ha completat, aquest darrer curs, un dels seus millors anys i ha estat clau en l’ascens. 10 punts (42 per cent en tirs de dos) i 8 rebots per partit són les seves estadístiques a la lliga en la copa Catalunya femenina,

A la semifinal va acabar amb 18 punts, 6 rebots i 20 de valoració contra l’Almeda i, en la final amb el Viladecans, va fer dobles figures amb 12 punts i 11 rebots (22 de valoració).

En la fase d’ascens va destacar en el partit clau amb el Viladecans, a la pista del que va ser campió català i gran favorit a pujar, amb 11 punts, 15 rebots i 7 faltes rebudes per acabar amb una valoració de 31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)