FEB

Els primers elements

Bàsquet. Lliga Femenina 2. El Citylift renova el tècnic Joan Pau Torralba i la capitana Vane González per al debut a la nova categoria

“Hem de gaudir cada moment d’aquesta experiència, centrant l’atenció a créixer i millorar la nostra versió actual”, diu Joan Pau Torralba, l’entrenador del Citylift GEiEG Uni, que l’any del debut a la Lliga Femenina 2 serà el seu novè curs a l’entitat grupista, que va anunciar la seva renovació i la de Vane González. “Serà un honor ser la capitana en aquesta nova experiència. Seguirem treballant amb més ganes i il·lusió que mai”, diu la jugadora. Serà el seu onzè exercici entre el GEiEG i l’Uni Girona.

El Citylift s’assegura d’aquesta manera la continuïtat d’una jugadora de referència, com posa de manifest Torralba: “És un exemple de lideratge dins i fora de la pista. També de perseverança i superació. Aporta intensitat, ganes i treball a la resta de jugadores.”

González ha fet un dels seus millors anys i ha estat clau en l’ascens; 10 punts (42 per cent en tirs de dos) i 8 rebots per partit són les seves estadístiques en la lliga en la copa Catalunya femenina. En la semifinal va acabar amb 18 punts, 6 rebots i 20 de valoració contra l’Almeda, i en la final contra el Viladecans, va fer dobles figures amb 12 punts i 11 rebots (22 de valoració). En la fase d’ascens va destacar en el partit clau contra el Viladecans, a la pista del gran favorit a pujar, amb 11 punts, 15 rebots i 7 faltes rebudes per acabar amb una valoració de 31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)