FEB

Aposta jove al Bàsquet Girona

LEB Plata. Fitxa Victor Moreno, un jove (1998, 1m92) format al Fuenlabrada, amb qui va debutar a l’ACB, que juntament amb Max Esteban seran dues referències en el perímetre gironí

Víctor Moreno Martín (Alcorcón, 1998) és el sisè membre del Bàsquet Girona. El jugador prové del Quesería La Angustia CB Tormes de LEB Plata i és una aposta jove, igual com Max Esteban. Després d’estar a la base del Fuenlabrada des d’infantil, Moreno va començar la seva trajectòria en categoria sènior (2016/17) al filial de l’equip madrileny a EBA. Durant aquesta primera temporada debutaria a l’ACB i completaria tres participacions. El curs següent el jugaria cedit al Río Ourense Termal de LEB Or per acabar recalant al Quesería La Antigua CB Tormes de LEB Plata aquesta darrera temporada. Fins i tot, durant algunes setmanes, ha estat considerat com el millor jugador sub-22 de la categoria. Ha estat internacional espanyol en categories inferiors: europeu sub-16 (2014) i sub-18 (2015 i 2016) i mundial sub-19 (2017). El nou jove del Bàsquet Girona mesura 1m92 i pot jugar tant d’escorta com d’aler. Té bon tir, capacitat per desequilbrar en l’un contra un i polivalència per jugar en qualsevol posició del perímetre. Víctor Moreno és la sisena cara del sènior després de les d’Albert Sàbat, Sergi Costa, Gerard Sevillano, Max Esteban i Robert Cosialls. Al tècnic Àlex Formento li falta tancar el joc interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)