ACB

Fitxa l’MVP de la LEB Or

ACB. El MoraBanc incorpora per a les tres pròximes temporades Tyson Pérez, l’espectacle i el més valorat de la segona competició estatal

El MoraBanc Andorra continua incorporant peces al seu projecte i ahir va anunciar el fitxatge de l’MVP de la LEB Or de la darrera temporada Tyson Pérez. El pivot espanyol d’origen dominicà aterra al Principat amb només 23 anys i 2,02 m després de ser la gran sensació amb el Canoe de Madrid. El jugador té una gran capacitat ofensiva, com ho demostra el fet que va acabar amb 16 punts de mitjana, però sobretot pot fer moltes coses per l’equip. El dubte és saber com s’adapta a una competició molt més física tot i jugar a la LEB Or sobretot a prop del cèrcol.

Falta un 4 per fitxar

Al MoraBanc només li falta un fitxatge per tancar l’equip. El director esportiu, Francesc Solana, valora el fitxatge de Tyson: “Ha apostat pel treball que fem, pel projecte de futur que tenim per a ell, ens donarà molta energia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)