FEB

Núria Bagaria també es queda al Citylift GEiEG Uni

Bàsquet. La renovació de la directora de joc de l’equip, que ha jugat al GEiEG des dels seus inicis, s’afegeix a les de Janina Pairó, Laia Moya i la capitana Vane González

El primer projecte del Citylift GEiEG Uni a la lliga femenina 2 va prenent cos amb les renovacions que l’equip ha anunciat aquesta darrera setmana, la darrera de les quals la de la seva base Núria Bagaria. “Tenim moltes ganes d’afrontar aquest nou repte i treballarem per donar el millor de nosaltres. Juntes som i serem més fortes” diu la gironina en l’anunci de la renovació que n’ha fet el seu club, l’únic en què ha estat des que va començar a jugar a bàsquet.

Bagaria és la quarta jugadora de l’equip que va assolir l’ascens a la lliga femenina 2 que el Citylift GEiEG Uni ha confirmat, després de Janina Pairó, Laia Moya i la capitana Vane González. Joan Pau Torralba compta de moment amb una cara nova respecte el curs passat, la base Laura Méndez que prové del Cerdanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)