FEB

Alba Coma, una nova peça que segueix al Citylift

Bàsquet. La grupista tanca la posició de base de l’equip de Joan Pau Torralba per al primer curs a la lliga femenina 2, amb Núria Bagaria i l’únic fitxatge de l’equip fins ara: Laura Méndez

Alba Coma és la cinquena jugadora del Citylift GEiEG Uni renovada per al debut de l’equip a la lliga femenina 2, aquest curs que ve.

La base formada al GEiEG s’afegeix a Núria Bagaria i Laura Méndez a la posició de directora de joc en la rotació de base que disposarà Joan Pau Torralba. Méndez prové del Cerdanyola i és la única cara nova respecte l’equip que va pujar el curs passat de la copa Catalunya. La internacional sub-18 aquest estiu disputa ara l’europeu sub-20 amb la selecció espanyola que dirigeix Èric Surís.

Coma és la sisena peça confirmada del Citylift GEiEG Uni, que a banda de les tres bases ja ha anunciat Janina Pairó, Laia Moya i la capitana, Vane González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)