FEB

La segona té data i hora

Bàsquet. El duel entre l’Spar Citylift i l’Avenida serà el 22 de setembre a les 18.30 h a Fontajau, en l’estrena de l’equip davant la seva afició

El primer duel de la temporada 2019/20 entre l’Spar Citylift i l’Avenida serà el 22 de setembre a les 18.30 h, a Fontajau, segons va fer oficial la FEB, en la que serà l’estrena de l’equip davant la seva afició. La segona oportunitat de guanyar un títol, en un curs que encara ha de començar, serà oferta en directe per Teledeporte i serà una setmana després que l’Uni disposi de la primera, a la Seu d’Urgell contra el Cadí el 15 de setembre al migdia (Esport3).

L’Spar Citylift aspira a guanyar el quart títol FEB, després de lligar la segona lliga aquest 5 de maig passat. Els altres dos anteriors són del 2015, en la primera lliga, també a Fontajau i també contra l’Avenida per Sant Jordi, i en la posterior supercopa, amb el tècnic de les castellanes Miguel Ángel Ortega encara a la banqueta de Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)