ACB

De lliga i retrobaments

Nico Laprovittola a l’Olímpic de Badalona, en la primera jornada amb el Madrid, el gran atractiu de l’inici de l’ACB

Mirotic, Higgins, Davies o Abrines han de demostrar la seva aportació al Palau des de l’inici

Nico Laprovittola, MVP de l’última edició de la lliga Endesa, serà el centre d’atenció de la primera jornada del curs 2019/20, que comença del 24 al 27 de setembre i que té en la visita del Madrid a l’Olímpic de Badalona el duel més destacat. El Joventut debuta a casa contra el campió de lliga, mentre que el Barça, subcampió i amb una plantilla reforçada a consciència per al repte de l’Eurolliga, comença a Santiago de Compostel·la contra l’Obradoiro.

El Barça de Svetislav Pesic rebrà el Baskonia en la jornada 2; el València, en la 4, i el Gran Canària, en la 5. L’oportunitat de comprovar el salt de qualitat que donen a l’equip Nikola Mirotic, Cory Higgins, Brandon Davies o Àlex Abrines en el seu retorn. Entremig, en la tercera jornada i a Andorra, el primer duel català entre el Morabanc i els blaugrana; que arribaran d’Istanbul en l’inici de l’Eurolliga. També torna, a Manresa, Pedro Martínez, que comença amb un os: l’Unicaja. Un altre inici exigent és el del Morabanc, a València.

Torna a casa

El Barça-Madrid torna a caure per les vacances de Nadal, després que el curs passat el duel més esperat s’avancés al novembre quan els últims anys ja s’havia consolidat un dels esdeveniments de les vacances d’hivern. Abans de la marató d’àpats nadalencs, Joventut i Barça hauran obert les festes a l’Olímpic. El retorn de Mirotic a la casa blanca serà primer en l’Eurolliga, el 14 de novembre i, a l’ACB, en la 25a jornada. I encara abans, en la supercopa (21 i 22 setembre), el fitxatge estel·lar de la lliga aquest estiu tornarà jugarà al WiZink Center en la supercopa, en la qual Barça i Madrid només es poden trobar a la final i si superen València o Fuenlabrada.

Estudiantes-Madrid, València-Joventut, Barça-Bilbao o Manresa-Andorra tanquen la primera volta, amb places o condicions de caps de sèrie per a la copa molt probablement en joc.

TRADICIONALS

El Barça-Madrid serà per Nadal i després de la visita blaugrana a la Penya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)