ACB

L’estrella, a la banqueta

Bàsquet. El Baxi Manresa comença els entrenaments en la temporada del retorn de Pedro Martínez i del debut en la Champions League de la FIBA

El Baxi Manresa és el primer equip català que s’ha posat a treballar per a una temporada 2019/20 especial per als del Bages, ja que és la del retorn de Pedro Martínez, que ha acceptat el repte d’intentar millorar l’espectacular actuació de l’equip en l’últim curs amb una dificultat afegida, la competició europea.

Com és habitual en els equips amb pressupostos ajustats, els canvis en la plantilla són sensibles, tot i que la temporada passada Joan Peñarroya ja va haver de conviure amb canvis constants. En l’equip es mantenen, com a pals de paller, Ryan Toolson, Pere Tomàs i Jordan Sakho, però a partir d’aquí Martínez haurà de construir un bloc amb un grapat de jugadors sense experiència en l’ACB com Frankie Ferrari, Jordan Davis, Juan Pablo Vaulet, William Magarity i David Kravish, que tindran molts minuts, i encara més amb l’equip jugant en la Champions League de la FIBA.

Tots els jugadors –tret de Báez, convocat amb la República Dominicana– van passar dimecres la revisió mèdica i han començat ja les sessions d’entrenament en espera del primer partit de preparació, contra el Morabanc Andorra el 30 d’agost al Pas de la Casa. El primer partit oficial arribarà el 9 de setembre a Badalona, en una nova edició de la Lliga Catalana, també contra els andorrans.

BASES
Frankie Ferrari 1m83, 23 anys
Dani Pérez 1m88, 29 anys
ESCORTES
Jordan Davis 1m88, 22 anys
Ryan Toolson 1m93, 34 anys
Guillem Jou 1m96, 22 anys
ALERS
Juan P. Vaulet 1m98, 23 anys
Pere Tomàs 2m02, 29 anys
ALERS PIVOT
William Magarity 2m11, 26 anys
Eulis Báez 2m01, 37 anys
PIVOTS
David Kravish 2m08, 26 anys
Jordan Sakho 2m09, 22 anys
Yankuba Sima 2m11, 23 anys

LA DADA

7
jugadors
són els que ha fitxat el Baxi Manresa per afrontar la temporada.

Vidal s’entrena amb l’equip

Sergi Vidal, exjugador del Breogán i el Joventut, s’entrenarà aquests dies amb el Manresa amb l’objectiu de posar-se en forma, ja que vol mantenir-se en actiu i espera rebre alguna oferta. L’aler manté una bona relació amb Pedro Martínez i això ha permès la seva incorporació a la dinàmica de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)