FEB

“Al Bàsquet Girona no em volen, ho assumeixo”

“Vaig marxar de Girona el 2001 amb l’esperança de tornar algun dia per jugar en un equip de la ciutat, però ha estat com una maledicció que m’ha perseguit i no ho he pogut fer”, es lamenta Garrido, que va negociar la temporada passada amb el Bàsquet Girona de Marc Gasol i que es va tornar a oferir a l’equip fa uns mesos. “L’any passat va ser Quim Costa, ras i curt, qui no em va voler perquè acceptava jugar per 1.500 euros al mes; els diners eren l’últim dels obstacles, el que volia era jugar en un equip de la ciutat”, explica el base.

Aquesta temporada, reconeix, només tenia dos objectius, o renovar pel Lucentum o fitxar finalment pel club de la ciutat. Es va trobar amb el director esportiu del club –Àlex Formento– i Garrido va tornar a exposar que tenia la intenció d’ajudar-los i que els diners no serien cap problema. “Passaven els dies i no em trucava i finalment ho vaig fer jo i em van dir que amb Albert Sàbat i Sergi Costa ja tenien el lloc de base cobert, com si en el bàsquet modern no es pogués jugar amb dos bases a la pista. De fet en el Lucentum ho fèiem sovint i no ens va anar precisament malament”.

Tot i l’arribada de Sàbat, Garrido –que s’ho mira des de fora– esperava un projecte esportiu més ambiciós aquesta temporada a Fontajau, amb jugadors més experimentats i noms més coneguts. Per paradoxes del destí, el CB Sant Narcís, el club de Garrido, és ara col·laborador del Girona.

PROTAGONISTA

L’any passat va ser Quim Costa el que em va vetar i ara ni m’han fet una proposta
Quique Garrido
Jugador DEL Grevenbroich
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)