Eurolliga

Heurtel serà baixa cinc mesos i el Barça valorarà si fitxa un reforç

Bàsquet. L’han intervingut amb èxit a Lió del trencament parcial del lligament patel·lar del genoll esquerre

El Barça valorarà en les pròximes hores si busca un recanvi temporal per al base Thomas Heurtel, que aquesta tarda ha estat operat amb èxit del trencament parcial del lligament patel·lar (també conegut com a tendó rotulià) del genoll esquerre que es va fer en un entrenament de la selecció francesa, preparant el mundial. El base occità, que ha estat operat a Lió, serà baixa uns cinc mesos, segons el comunicat emès pel club.

Sobre el paper la baixa d’Heurtel no hauria de ser un gran contratemps econòmic per al Barça perquè, si la federació francesa ha obrat com correspon, l’assegurança que ha d’haver subscrit es farà càrrec del salari del jugador.

El Barça ha de decidir si li busca substitut sabent que ho farà en un mercat sense més restriccions que la disponibilitat de jugadors. Ho permetrà el fet que s’hagi confirmat que el pivot Brandon Davies actuarà a l’ACB amb llicència Cotonou gràcies al passaport ugandès de què disposa i al fet que la FIBA ha validat com a oficials els partits que Davies ha disputat amb la selecció d’Uganda. L’altra plaça forana l’ocupa Cory Higgins, juntament un dels homes destinats a substituir Heurtel, juntament amb Pangos i, si cal, Pau Ribas. A l’Eurolliga no hi ha restriccions.

Pel que fa al calendari, amb cinc mesos de baixa Heurtel tornaria a les pistes a mitjan gener es perdria tota la primera volta de la fase regular ACB i la primera volta i un parell de jornades més de l’Eurolliga. Salvaria, això sí, la copa, que es disputa a mitjan febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)