ACB

El Morabanc Andorra comença la pretemporada

S’han acabat les vacances per la plantilla del Principat, quan després de passar durant els dos primers dies de la setmana les pertinents revisions mèdiques, ha començat a treballar en pista.

Amb tota la plantilla al complet , ja que no tenen internacionals que juguin el mundial de Xina, Ibon Navarro s’ha mostrat satisfet per la plantilla que ha pogut reunir el General Mànager, Francesc Solana al dir “estic content de la plantilla que tinc, ara cal fer equip”. El tècnic de l’equip del Principat que ha fet la seva primera roda de premsa amb els mitjans andorrans completament en català ha volgut enviar un missatge a l’afició al dir “crec que gaudiran amb la plantilla que s’ha fet, a les dues principals competicions que participaran com és l’ACB i l’Eurocup. Navarro afegia “serà molt important que la Bombonera estigui plena de seguidors perquè se’ns presenta una temporada interessant”.

Els dos primers partits amistós del Morabanc Andorra serà el 30 d’agost al Pas de la Casa davant el Baxi Manresa i el 5 de setembre davant el FC Barcelona a la població osonenca de Sant Julià de Vilatorta. Tot seguit, el 9 de setembre el conjunt tricolor jugarà davant el BAXI Manresa la semifinal de la lliga catalana a Badalona, on repetiria el dia de la diada nacional de Catalunya si passés a la final. La recta final de la pretemporada del conjunt andorrà serà el divendres 13 de setembre a la població occitana de Pau davant el conjunt local del Pau-Orthez; el 15 de setembre, a Escaldes-Engordany, davant el Joventut de Badalona per acabar, oficialment la pretemporada el 19 de setembre a Balaguer davant el Casademont Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)