FEB

Primera ensopegada del Bàsquet Girona a la lliga

Bàsquet. LEB Plata. Derrota dels d’Àlex Formento lluny de Fontajau i davant el segon classificat, en un partit que es va trencar al segon quart

No podia ser etern. El Bàsquet Girona ja sap el que és perdre aquesta temporada. Després de set victòries consecutives i un liderat invicte, els gironins han caigut per 83-70 a una de les pistes més complicades i davant un rival directe, el Real Múrcia Baloncesto.

Després del 5-0 inicial, els d’Àlex Formento han sabut han ficar-se en partit amb l’empenta i punts de la parella Hester-Sevillano (22-22 al final del primer quart). Al segon parcial, amb 33-31 després d’un triple de Sàbat, els locals han trencat el marcador gràcies a l’encert de Solarin. Set punts seguits del nigerià han protagonitzat un parcial de 14-6, que ha deixat un bon avantatge al descans pels murcians (47-37).

A la represa Sevillano ha tornat a aparèixer per apropar als gironins en el marcador (59-51 al minut 7). Però Norris i Aramburu han sabut tancar el tercer quart amb un més 14 pel Múrcia més que perillós. Al tram final, Cosialls ha pogut posar el 65-58 com a diferència més estreta a l’electrònic, a sis minuts del final. Però no hi ha hagut més remuntada. El Múrcia ha tancat el triomf i a més amb un bon average particular.