FEB

Faustine Parra, el segon fitxatge del Citylift GEiEG Uni

Bàsquet.

Faustine Parra (1,65m 2000) és el segon fitxatge del Citylift GEiEG Uni per al seu debut a la lliga femenina 2, aquest curs que està a punt de començar. L’exterior francesa arriba a Girona procedent del TMB Basket (Centre de formació de Tolosa), on va arribar de l’AS du Basket Gaillacois (2005-2013). Parra va guanyar la Nacional 3 i aquest darrer curs jugava al Nacional 2 amb l’equip júnior del conjunt occità. La nova incorporació grupista va debutar amb el primer equip del Tolosa, a la Ligue 2, i hi va jugar tres partits.

El segon fitxatge gironí, després de la base internacional Laura Méndez, provinent del Cerdanyola, diu que serà un honor jugar a l’equip, pel qual es considera preparada i disposada a donar el màxim. Es tracta d’una jugadora de perímetre ràpida, elèctrica i amb capacitat per al tir exterior.

El perímetre de l’equip que dirigirà Joan Pau Torralba queda tancat i estarà format per Méndez i Parra i les renovades Aina Martín, Núria Bagaria, Alba Comas i Janina Pairó. A la pintura, el conjunt grupista encara ha de fer alguna incorporació més perquè només hi té la capitana de l’equip Vanessa González i Laia Moya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)