Eurolliga

El Barça de Mirotic comença a caminar

Bàsquet. Pesic reuneix la plantilla avui al Palau Blaugrana, amb tots els nous fitxatges, per iniciar una de les pretemporades més il·lusionants dels últims anys

El nou Barça de bàsquet, el més il·lusionant de les últimes temporades, comença a caminar avui al Palau amb els primers tests i entrenaments a la pista sota les ordres de Svetislav Pesic. Per al primer entrenament estan convocats els quatre nous fitxatges: Àlex Abrines (Timberwolves), Cory Higgins (CSKA de Moscou), Nikola Mirotic (Bucks) i Brandon Davies (Zalgiris). També hi seran Kyle Kuric, Adam Hanga, Roland Smits, Ante Tomic i Artem Pustovyi. A tots ells s’hi afegiran les primeres setmanes jugadors del Barça B, sobretot mentre no s’incorporin a l’equip els jugadors que disputaran el mundial: Kevin Pangos, Pau Ribas, Víctor Claver i Pierre Oriola. L’equip no podrà comptar amb Thomas Heurtel, recentment operat d’una lesió al genoll esquerre.

Després d’una primera jornada d’entrenaments, l’equip passarà demà les revisions mèdiques i a la tarda atendrà els mitjans de comunicació.

Primers partits

Pel que fa a la preparació per a la temporada 2019/20, a banda dels entrenaments, l’equip disputarà un total de dos partits amistosos, així com la Lliga Catalana i la supercopa espanyola, competicions oficials que es jugaran abans de l’inici de la Lliga ACB i l’Eurolliga. El primer partit tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta contra el MoraBanc Andorra el dia 5, quatre dies abans de la semifinal de la Lliga Catalana a Badalona contra la Penya.

Els jugadors que són al mundial no arribaran a temps per a la Lliga Catalana, però sí que ho faran per a la supercopa ja que la final del campionat de la Xina acabarà el 15 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)