Mundial

Espanya abusa de Tunísia en el seu debut (101-62)

Mundial 2019. Un parcial de 30-8 al tercer quart ha trencat el matx (72-47)

La selecció espanyola ha debutat amb un triomf contra Tunísia després de fer un inici de segon temps explosiu on ha trencat el partit agafant 20 punts de renda (101-62). Els de Sergio Scariolo han tingut en Ricky Rubio en el motor de l’equip. El base d’El Masnou ha demostrat estar en un moment de forma espectacular i ha acabat amb 17 punts, 9 assistències i 23 de valoració. Dels catalans han destacat Pau Ribas (12 punts amb 4/5 triples) i Marc Gasol (10+6). Ha debutat en competició oficial l’aler de Ripoll Xavi Rabaseda. Espanya, que ha fet un recital des del triple (17/33) tornarà a jugar dilluns (14.30 h) contra Puerto Rico que ha guanyat a l’Iran (83-81).

El matx ha començat amb el tàndem Ricky-Marc Gasol explosiu. La igualtat s’ha mantingut fins el 16-14 però un 2+1 de Roll ha canviat la dinàmica. Amb l’exACB i ara NBA Mejri fent molt mal a la pintura (13 punts al descans) Tunísia ha agafat un màxim avantatge de 10 punts (19-29). Quan pitjor ho estaven passant però els de Scariolo han reaccionat amb dos triples seguits de Llull juntament amb dos més de Rudy i Colom que juntament amb una cistella de Gasol ha fet un parcial de 14-0 per canviar el matx (33-29). La igualtat s’ha mantingut fins el descans (42-39).

La clau però ha estat al tercer quart a Tunísia se li han acabat les piles i Espanya li ha posat pel damunt amb un Llull impressionant que ha culminat una actuació brillant amb un triple des de nou metres al darrer segon. La selecció espanyola ha agafat 25 punts de renda (72-47) i allà s’ha acabat el matx. El seleccionador de Tunísia ha fet seure Mejri

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)