FCBQ

Rècord històric: 43 clubs

Lliga Catalana. La federació catalana presenta la competició en les diferents categories i aprofita per fer un homenatge a Marta Xargay

L’hotel Catalonia Plaza va ser l’escenari ahir de la presentació de la Lliga Catalana en les seves diferents categories. Entre l’ACB, la LEB, la lliga EBA, la Lliga Femenina i la Lliga Femenina-2 hi haurà un total de 43 clubs, rècord històric de la competició. El nou president de la FCBQ, Ferran Aril, va afrontar el seu primer gran acte i ho va donant les gràcies a tota la gent que fa possible que any rere any es faci aquesta festa del bàsquet català. La federació catalana va aprofitar per fer un petit homenatge a la gironina Marta Xargay pel seu or en el darrer europeu. A les altres catalanes campiones també els el faran.

Novetat infantil

D’altra banda, també es va aprofitar per avançar que aprofitant la Lliga Catalana ACB es farà paral·lelament la competició en categoria infantil dels quatre clubs ACB. Es jugaran el Penya-MoraBanc i el Barça-Manresa dimarts vinent i la final serà abans de la final ACB. Tot es farà al Palau Olímpic, escenari de la competició ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)