FCBQ

Lliga de pronòstic incert

Bàsquet. Lliga Catalana ACB. El MoraBanc defensarà avui (12 h, Esport3) a l’Olímpic el títol assolit el curs passat contra un Barça amb manca d’efectius i que ja ha perdut contra els andorrans

20

títols

de diferència entre tots dos (21 a 1)

El Palau Olímpic viurà avui (12.30 h, Esport3) la final més incerta dels últims anys perquè el MoraBanc Andorra, vigent campió de la competició, té tots els jugadors i han treballat més temps junts en la pretemporada que el Barça. Els blaugrana tenen les baixes ja sabudes de Claver, Oriola i Ribas –amb la selecció espanyola– i de Pangos –amb el Canadà–. A més, té la baixa per lesió d’Heurtel. Tot i això, els blaugrana tenen potencial suficient per superar el MoraBanc. L’últim precedent es remunta a fa només sis dies a Sant Julià de Vilatorta, on van vèncer els d’Ibon Navarro (69-71) amb un tir fallat per Abrines en el darrer segon per forçar la pròrroga.

Cares noves

Entre els dos equips hi haurà molts jugadors que no han guanyat mai un títol i que tenen l’oportunitat d’aconseguir-lo. En el MoraBanc Tyson Pérez, Banda Sy, Frantz Massenat, Dejan Todorovic i Jeremy Senglin no han jugat mai la competició, mentre que en el cas del Barça no l’han jugat mai Cory Higgins, Brandon Davies i Nikola Mirotic, a més dels joves del Barça B que hi participaran, com és el cas de Bolmaro.

El Manresa fitxarà

D’altra banda, un dels semifinalistes ha confirmat que busca un reforç per cobrir la baixa per lesió de Ryan Toolson. El tècnic Pedro Martínez ha reconegut que el club està fent gestions: “En Ryan fa cinc mesos que no competeix i, tot i que podria tornar a entrenar-se, el que és segur és que no té el ritme per poder competir al nivell que fa falta quan comenci la lliga ACB el pròxim 25 de setembre.”

LA PRÈVIA

Serà un partit semblant al de fa sis dies però amb un títol en joc; volem ser ambiciosos i no ens conformem
Ibon Navarro
Encara no ens coneixem entre nosaltres, el partit forma part de la pretemporada que estem fent
Svetislav Pesic

Barça-Penya en categoria infantil (9.30 h)

Abans de la final de la Lliga Catalana ACB es disputarà la final en categoria infantil, una novetat entre els equips dels quatre participants ACB. El Barça va superar ahir el Manresa (77-49) i el Joventut va vèncer el MoraBanc Andorra (122-46). És una espècie de minicopa com a la copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)