ACB

Higgins decideix al tram final (71-65)

Supercopa ACB. El nord-americà ha aparegut per sentenciar amb Mirotic com a referent

El Barça s’ha classificat per la final de la Supercopa ACB que jugarà demà (19 h) contra el guanyador de l’altre semifinal que juguen el Madrid i el Fuenlabrada. Els blaugrana han tingut en Higgins la peça desequilibrant al tram final (15 punts) i Mirotic (14) per enfonsar el València (71-65).

El primer temps ha estat marcat pel desencert en el tir exterior amb 2/13 triples i amb un Mirotic en el centre de totes les mirades i escridassat pel Wizink Center en el seu retorn on va ser un ídol però ara de blaugrana. Després d’una fase de domini blaugrana (13-8) el València ha reaccionat amb cinc punts seguits de Tobey per agafar un màxim avantatge de set punts (19-26). Al tram final però els blaugrana han reduït la diferència tancant el primer temps amb una cistella de Mirotic (29-32).

La sortida del vestidor dels de Pesic ha estat sòlida sobretot gràcies a la seva agressivitat defensiva per agafar una màxima renda de vuit punts (40-32). Però el Barça no ha tingut continuïtat i els de Jaume Ponsarnau han aconseguit empatar en l’últim segon del tercer quart amb una cistella de Motum després d’un error defensiu (49-49). Al darrer període els valencians semblava que trencaven el partit (54-58). Però un triple de Pangos ha tornat a donar vida a cinc minuts pel final (57-58). Els de Pesic han fet un pas més ofegant en defensa el València mentre pel Barça ha aparegut Higgins per explotar després d’arribar al tram final amb 0/4 triples per liderar els blaugrana i sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)