FEB

Marc Gasol: “Fa goig veure com el club arrela a Girona”

Bàsquet. El president, campió del món fa uns dies, veu des de la llotja el primer partit oficial del seu club i anima els jugadors a gaudir a Fontajau “tant com ho vaig fer jo”

Marc Gasol, que tot just feia sis dies aixecava el seu segon mundial a Pequín, va presidir ahir el seu primer partit oficial com a president del Bàsquet Girona després que la temporada passada, sempre concentrat amb els Grizzlies i els Raptors, s’acostumés a seguir els enfrontaments per streaming. “La veritat és que estic més nerviós aquí a la llotja que quan jugo al parquet”, admetia el pivot abans de començar el partit. “Dirigir un club des d’un altre continent seria impossible sense el grup de treball que tenim al club i sobretot a la seva implicació, cada vegada més forta.”

Gasol va voler remarcar sobretot el suport social i cívic que el club està rebent en tot just el seu segon curs en la LEB Plata. “Estem creixent continuament. Fa goig veure com el club desperta aquest interès, va creixent i arrela en una ciutat tan especial per a mi.” El jugador, campió també aquest 2019 de l’NBA a Toronto, va refermar-se en la seva voluntat de retirar-se jugant a Girona una última temporada: “Tinc un contracte no signat amb la meva dona que l’últim any com a jugador professional serà a Fontajau.”

Grans esperances

El president considera que l’equip té més possibilitats aquesta temporada per afrontar l’ascens a la LEB Or. “Hem fet una plantilla més curta però de més nivell”, va dir Gasol, que va destacar el lideratge d’Albert Sàbat des de la seva arribada. “Tot i que és molt d’hora ja es nota la seva ascendència en els companys. En general veig tots els jugadors molt implicats.” Respecte la “pressió” que l’equip podria tenir pel fet de jugar en un club presidit per un dels millors jugadors del món, Gasol considera que estan en el millor lloc que podrien estar. “Saben que tenen el nostre suport i el d’una gran ciutat. Espero que gaudeixin a Fontajau com ho faig fer jo.”

Visita a l’Uni

Gasol va visitar al matí l’entrenament de l’Spar Citylift previ a la supercopa d’avui contra l’Avenida. “Felicito el president perquè ha fet un superequip. No serà fàcil repetir el títol de lliga com l’any passat i més amb la baixa de la Núria, però la lluitaran seguir.”

LA PLANTILLA

“Hem fet un equip més curt però de més nivell que la temporada passada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)