ACB

Ferrari lidera el festival del Baxi Manresa (79-69)

ACB. Pedro Martínez ja imposa el seu segell a un equip amb molta energia que ofega l’Unicaja

El Baxi Manresa ha convertit el Nou Congost en un festival de bàsquet en el seu debut a l’ACB i ha tombat un dels grans de la lliga com és l’Unicaja (79-69). L’aportació de Ferrari (25 punts i 10 assistències i 30 de valoració), Magaritiy (14) i Davis (11 punts) han estat decisius. Els manresans, que han fet 13 triples, han imposat la seva llei des del salt inicial gràcies sobretot a la direcció i l’encert en el triple de Ferrari 12 punts i 4/5 en els primers instants. Els del Bages han agafat 13 punts de renda (31-18) davant un Unicaja superat per tots costats i neutralitzat en atac. Els malaguenys de Luis Casimiro, el tècnic que va fer campió al TDK Manresa ja fa més de 20 anys, han acabat el primer temps anotant només 24 punts tot i el seu potencial (35-24).

Al segon temps ha continuat en la mateixa línia el Baxi Manresa i l’Unicaja ha començat a fer la guerra de forma individual. Una cistella de Paulet ha posat la màxima renda del matx (61-43). Tot i reduir la diferència amb un parcial de 2-10 (63-53). Els malaguenys han augmentat la seva intensitat defensiva al tram final situant-se a només sis punts (75-69) però el Baxi Manresa no ha perdonat des de la línia de tirs lliures i ha sumat un triomf de prestigi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)