ACB

Recital de Ferrari, nou ídol del Nou Congost

Bàsquet. ACB. El base fa dobles figures (25 punts, 7/11 triples, 10 assistències i 30 de valoració) i el Baxi s’exhibeix en un debut en què ofega un impotent Unicaja

7/11

triples

va fer el base Ferrari

Al Nou Congost sembla que no ha passat el temps, que es viu encara en un núvol com la temporada passada. Com si no hi haguessin hagut vacances. Ahir, igual com en el curs passat amb Peñarroya –que serà el pròxim rival dels manresans–, però ara amb Pedro Martínez, els manresans van fer un festival de joc. El tècnic ja ha imposat el seu segell a l’equip amb dos pilars clars: esprémer el talent que té, com es va veure amb Ferrari (25 punts, 7/11 triples i 10 assistències), i sobretot ser conscient que qui no defensi no aconseguirà guanyar a l’ACB, i aquí cal subratllar Pere Tomàs (10 rebots) o Báez. I és el que va fer el Baxi Manresa des del salt inicial: ofegar el seu rival. El pròxim partit no serà fins dimecres vinent a la pista del Burgos.

Des del salt inicial els manresans dirigits per Ferrari van agafar el comandament del matx (31-18) amb un gran percentatge en triples sobretot del rookie base nord-americà (4/5). Els malaguenys no sabien com superar la teranyina defensiva plantejada per Pedro Martínez amb diferents alternatives que van generar dubtes a un Unicaja que en el descans, tot i l’equipàs que té, només havia anotat 24 punts (35-24).

En el segon temps el Manresa va continuar al mateix nivell i els malaguenys van caure en la desesperació i van començar a fer la guerra de manera individual (61-43). Tot i que els manresans van veure com l’Unicaja s’acostava 75-69, però els de Pedro Martínez no els va pesar la pressió.

M’encanta l’ambient del pavelló i no vull ser l’MVP, sinó que guanyem
Frankie Ferrari
Hem fet un treball d’equip espectacular; a mi també m’ha sorprès Ferrari
Pedro Martínez

Toolson s’entrena ja amb l’equip

L’estrella del Baxi Manresa ja fa tres dies que s’entrena amb el primer equip i, tot i la lògica falta de ritme competitiu, està tenint molt bones sensacions pel que fa als problemes que tenia a l’esquena. De fet, va estar entrenant-se quatre dies amb l’equip júnior per posar-se a prova. S’espera que d’aquí a 10 dies pugui reaparèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)