FEB

El Girona vol ratificar la bona imatge lluny de Fontajau

Bàsquet. L’equip de Formento, sense baixes, juga contra La Roda, un equip renovat que va cedir una clara derrota en la primera jornada

Hi ha una fórmula matemàtica que poques vegades falla en la LEB Plata. Es tracta d’assegurar les victòries a casa i sumar-ne unes quantes a fora per tenir l’accés a la fase d’ascens a la butxaca. El Bàsquet Girona no va fallar el primer dia a Fontajau contra el Menorca (69-60). Va guanyar amb suficiència, però a més va oferir una bona imatge, sobretot en defensa i en el joc de transició. El rival d’avui, La Roda (19.00 h) d’Albacete, és un clàssic de la categoria i, tot i perdre en la primera jornada contra l’Arcos (90-69), ha incorporat jugadors interessants, com ara el base liberià Massaley (1m80, 24 anys) i el pivot croat Filip Krajna (2m09, 24 anys), internacional en les categories de base del seu país. L’equip d’Àlex Formento viatja sense baixes i amb tot a favor per sumar el segon triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)