ACB

Aguanten 20 minuts

El Joventut debuta a l’ACB contra un Madrid al qual només poden frenar en el primer temps però després hi ha superioritat blanca total (56-76)

L’argentí, heroi a Badalona, no té un bon paper en el seu retorn

La Penya només va poder aguantar els 20 primers minuts el potencial del Madrid. Els blancs van augmentar el seu nivell físic i els verd-i-negres van quedar absolutament clavats en atac sobretot pel seu desencert en el triple (3/25). En el tercer quart la diferència es va disparar fins als 18 punts (47-65), i allà es va acabar el matx. Sense temps per lamentar-se, demà la Penya juga a Sevilla contra un rival directe com és el Betis.

El primer quart va tenir un nom propi: Carroll. El nord-americà, sense Rudy, lesionat, que no va ni viatjar a Badalona, era conscient del seu protagonisme. I en només el primer quart va clavar 11 punts amb 3/4 triples i cistelles de gran talent. Però la Penya, amb un gran treball de Zisis en la direcció, Omic encertat (6 punts) i sobretot la contundència defensiva li va permetre mantenir-se en el matx (21-22). En el segon quart es va mantenir el nivell alt dels de Carles Duran amb Harangody i Birgander sent un mur. No va ser fins al tram final, després d’un triple made in Llull des de vuit metres, tapat i en l’últim segon que va fer que el Madrid agafés el màxim avantatge (32-39). Laprovittola havia sortit de titular en el segon quart però va estar molt desencertat. Tot i això, la sortida del vestidor dels de Pablo Laso va ser tan explosiva que va deixar clavat el Joventut. Els errors en el llançament des de 6,75 metres era una frustració constant perquè no entrava cap tir. A més, dins la zona costava una eternitat poder anotar. Amb el partit totalment trencat (56-76), va ser el moment de Laprovittola, que no va estar encertat tot i acabar amb vuit punts, però sense fer cap genialitat. Els últims minuts, el tècnic Carles Duran va fer descansar els seus pilars pensant ja en el pròxim compromís mentre el Madrid anava fent rotacions amb el seu arsenal de jugadors de primer nivell.

LES DADES

3/25
triples
va fer el Joventut en el partit amb l’eslovè Prepelic com a més destacat (2/7).
4
pèrdues
va tenir Laprovittola en els 17 minuts que va ser a la pista, i va fer 8 punts.
Patrocini

El pitjor

Nom i Cognom

Text per explicar qui ha estat el pitjor del partit

El millor

Nom i Cognom

Text per explicar qui ha estat el millor del partit

Laprovittola, una ovació de gala

Laprovittola va ser el primer de sortir a la pista a escalfar, i després de saludar tothom va rebre una ovació de gala en la seva presentació que l’speaker va fer amb pausa perquè tothom s’aixequés dels seients per posar-se dempeus i aplaudís durant 30 segons. Pel que fa al partit, va sortir amb molts nervis. Amb el partit sentenciat, l’argentí va aprofitar per anotar vuit punts, però en cap moment veient-se la versió més genial d’ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)