FEB

El Bàsquet Girona també sap guanyar a la carretera

Bàsquet. LEB Plata. Un tercer quart perfecte (13-24) trenca el partit a favor de l’equip d’Àlex Formento, amb un Sevillano imparable (33 valoració)

LA RODA 63 B. GIRONA 78

JAFEP FG LA RODA:Navarro (5), Abia (11), Hernández (6), Krajina (14) i Round (5) –cinc inicial–; Massaley (4), Tejera, Bastante (9) i Elechi (9). 21/42 en tirs de dos, 5/26 en triples (2 Bastante, 1 Navarro, Abia i Round) i 6/7 en tirs lliures. 28 rebots (6 Abia), 9 assistències (4 Navarro) i 48 de valoració (13 Krajina).BÀSQUET GIRONA:Hester (5), Costa (7), Esteban (10), Dijkstra (15) i Sevillano (25) –cinc inicial–; Cosialls (7), Niang (1), Gascon (2) i Moreno (6). 21/42 en tirs de dos, 7/23 en triples (4 Sevillano, 2 Esteban, 1 Costa) i 15/19 en tirs lliures. 36 rebots (11 Sevillano), 16 assistències (6 Costa) i 89 de valoració (33 Sevillano).PARCIALS:12-15, 17-18 (29-33), 13-24 (42-56) i 21-21 (63-78).

Segon triomf de la temporada en dues jornades pel Bàsquet Girona, que avui en el seu debut a la carretera a Albacete ha construït el triomf en un gran tercer quart. Gerard Sevillano, amb 25 punts, 11 rebots i 33 de valoració ha estat un autèntic malson per La Roda, impotent davant el festival del badaloní..

El 2-7 inicial ja ha estat un avís del que vindria, amb el conjunt d’Àlex Formento força concentrat i amb ganes de compensar la baixa d’Albert Sàbat amb aportació d’altres homes. Un triple de Costa posava el 6-15, que els locals han aconseguit maquillar al final del primer quart (12-15). Moreno i Hester s’han incorporat a la festa al segon parcial, aportant i mantenint la iniciativa pels gironins, que mantenien al descans les bones sensacions (29-33).

Ha estat a la represa del partit quanha arribat la piconadora. Krajina ha inaugurat l’electrònic (31-33) de la segona meitat, i a partir d’aquí, patiment pels locals. Un 0-8 anunciava tempesta, amb Sevillano desbocat. Dijkstra feia sang i protagonitzava una màxima renda de més 20 (35-55) a tres minuts pel final del tercer quart. Un període que s’ha tancat amb un 42-57 gairebé definitiu. L’equip es recolzava en un esplèndid Sevillano, que amb dobles figures ha liderat un triomf aclaparador.

Al darrer acte els gironins han sabut controlar amb ofici l’empenta de Larry Abia, el millor de La Roda, que tot i la greu lesió de l’any passat s’ha posat l’equip a l’esquena. Res preocupant. Un triple de Round (61-72 a un minut del final) ha estat el moment en què La Roda s’ha apropat més al marcador. Sense patiment.