FCBQ

Setè títol de lliga catalana 2 per a l’Snatt’s Femení Sant Adrià

Bàsquet. Les liles no la guanyaven des del 2015

L’Snatt’s Femení Sant Adrià ha sumat la seva setena lliga catalana 2 després de superar el Lima-Horta Barcelona per 68-46. L’equip del Besòs torna aquest curs a la categoria després del descens la temporada passada en el que era el seu segon any a la lliga femenina i recupera el domini català en la competició que es disputa des del 2004.

L’entitat lila no guanyava la competició catalana des del 2015 quan la va alçar a casa i per segon any seguit. Abans, havia enllaçat quatre títols seguits des del 2006 quan va superar l’Olesa, l’Uni Girona per partida doble i el Mataró. El Sant Adrià va guanyar ahir el Barça CBS, campió el 2018, per 70-60 mentre les barcelonines havien superat el Segle XXI per 51-43.

L’equip que segueix dirigint César Arenas, que es va fer càrrec de l’Snatt’s els darrers partits de la temporada passada, ha guanyat la final disputada a Sant Feliu de Llobregat dominant el marcador des de l’inici amb dos triples de d’Helena López i dos més de Txell Alarcón (21-11 al primer quart); les màximes anotadores del seu equip amb 12 i 14 punts. Cristina Soriano (11) ha liderat la reacció del Lima-Horta al tercer quart (39-30), insuficient per arribar a discutir el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)