ACB

Duran, fins al 2022 i Harangody, KO

Renovació. El tècnic verd-i-negre acabava contracte el pròxim 30 de juny, però la Penya vol consolidar l’aposta per un tècnic de la casa; López-Arostegui estarà tres setmanes de baixa

El Joventut va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el tècnic Carles Duran per ampliar el seu contracte. Aquest matí al Palau Olímpic es donaran tots els detalls del nou lligam que tindran les dues parts, però Duran continuarà com a tècnic verd-i-negre fins al 2022, ampliant així dues temporades més el seu contracte amb la Penya. D’altra banda, la notícia arriba després que el Joventut marxi avui cap a Nanterre, on demà debutarà en la competició de l’Eurocopa. Ho farà amb un altre contratemps d’última hora, que és la lesió de Luke Harangody, que en el partit contra el Betis es va fer una revinclada al genoll i estarà uns quinze dies de baixa. El pivot era un dels que estava més en forma i s’afegeix a la baixa ja coneguda de Dawson, que aquesta setmana s’hauria de començar a entrenar però que no estarà bé fins d’aquí a un mes. També s’ha sabut que Xabi López-Arostegui, que es va lesionar contra el Madrid per un problema als abductors, estarà també fora de combat unes tres setmanes. Això farà que avui en l’expedició de la Penya cap a França hi viatgi Arnau Parrado, jugador vinculat del Prat. S’intentarà que Morgan pugui viatjar, però encara no està bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)