Eurolliga

Més munició a Fontajau

Bàsquet. Brittney Sykes assenyala que va aconseguir molt bones referències de Girona abans de fitxar per l’Spar Citylift i considera que s’adaptarà molt bé a l’estil de l’equip

L’Spar Citylift continua completant la seva millor plantilla de la història. L’última d’arribar és la nord-americana Brittney Sykes, que va ser presentada ahir i que debutarà demà mateix a la pista del Quesos El Pastor (18.00 h). Sykes (24 anys), que s’estrena en el bàsquet europeu després de destacar en l’WNBA (Atlanta Dream), sap exactament on ve perquè va fer treball de recerca quan va tenir l’oferta l’Uni sobre la taula: “Tothom me’n va parlar molt bé. Havia jugat amb Haley Peters i ella tenia molt bon record del club, també de la lliga espanyola. Diana Taurasi, a més, em va assegurar que Laia Palau era una base extraordinària. Serà un plaer jugar amb ella.”

Sykes també va jugar a la WNBA amb una altra de les incorporacions estel·lars de l’equip, Adaora Elonu. “Fins i tot Maite Cazorla –ara jugadora de l’Avenida i també companya a Atlanta– em va dir que havia triat bé.” L’escorta, una gran anotadora des de la distància, podria tenir un rol similar al de Shay Murphy mentre la nord-americana va estar a l’equip el curs passat. “He parlat amb Surís i ell considera que puc jugar en les posicions de 2 i 3.” El president del club, Cayetano Pérez, va anar més enllà i també la veu capaç de jugar de base.

Sykes, que ahir va fer el seu primer entrenament, va aterrar a Girona després de guanyar diumenge amb els EUA el torneig de les Amèriques. Amb tot, no creu que necessiti massa temps d’adaptació. “En el primer entrenament ja he vist que és un equip al qual li agrada molt moure la pilota, és un estil que em va bé, crec que podem fer grans coses”, va assenyalar la jugadora, que admet que és un desafiament exposar-se a l’Eurolliga en el seu primer any a Europa.

Després de l’arribada de Sykes l’equip només té pendent la recuperació de Sonya Petrovic perquè Surís pugui treballar amb totes les jugadores.

PROTAGONISTA

Tothom amb qui vaig parlar abans de fitxar em va dir que l’Uni tenia un gran equip
Brittney Sykes
Jugadora de l’Spar Citylift

L’Arka Gdynia i el Montpeller, rivals a Europa

El Montpeller i l’Arka Gdynia jugaran en el grup de l’Spar Citylift en l’Eurolliga després que dimecres superessin les seves respectives eliminatòries prèvies contra l’Olympiacòs grec i el Botas turc. El grup B de l’Eurolliga quedarà finalment integrat per les gironines, el Montpeller –equip de Gaby Williams–, l’Arka, el Dinamo Kursk, l’Schio, el Sopron, el Fenerbahçe i el Lió. En el grup A la plaça que quedava pendent se la va quedar el Venècia, que va eliminar el DVTK hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)