FEB

L’Spar Citylift exerceix el seu domini a Zamora (31-65)

Bàsquet. Els onze punts de Sykes en 22:49 a pista i les assistències de Laia Palau, del poc que es pot destacar d’un entrenament amb poc públic

L’Spar Citylift ha superat el tràmit del Zamarat (31-65) en un partit que més enllà del debut de Sykes (11 punts, 9 a la mitja part quan era la màxima anotadora amb un més que Mendy, Buch i Ajdukovic) per poca cosa més serà recordat. Perquè el rival, amb una plantilla cent per cent renovada respecte el primer equip que no va baixar el curs passat, no ha plantejat cap mena d’oposició a l’Uni tot i haver guanyat el Guipúscoa –rival d eles gironines dimecres, a Sant Sebastià– la setmana passada. Ni les baixes de l’equip gironí, s’han notat perquè les vuit jugadores han estat entre 20:00 (Palau) i 28:39 (Ajdukovic) al parquet castellà.

7:08

Èric Surís ha fet entrar Sykes per Laia Palau a 2:52 per acabar el primer quart, amb 4-11 al marcador –5 punts de Mendy triple inclòs (4-11) i 4 d’Ajdukovic assistida per Palau els dos cops–. La nord-americana ha trigat cinc segons a provar el seu primer tir (triple fallat) i a la següent possessió gironina s’ha estrenat en suspensió (4-13). Ha estat la darrera peça en sortir de la banqueta, una rotació reduïda a la mínima expressió (Araújo i Buch abans per Ajdukovic i Oma). Sí l’ha fet de tres Rosó després de temps mort local (2:11). I Sykes a 1:01 (4-19) abans de repartir la seva segona assistència, a Araújo per tancar el quart (4-21).

Sykes ha afegit un altre triple anotat (6-24), dos tirs lliures (6-26) i assistència a Ajdukovic a l’inici del segon quart per partida doble (6-28 i 6-30). Fàcil, Rosó ha fet el seu segon triple (6-35) abans que Sykes afegís la penetració al seu repertori (8-37).

Hores de vol

Èric Surís es refereix sovint al temps quer necessita l’equip per créixer, de manera progressiva. I el que són sense cap mena de dubte els 20 minuts de les escombraries han servit a l’equip per incloure un element que demà farà una setmana que jugava una final a Puerto Rico, Sykes. Zamarat ha començat més entonat la segona meitat, en què Mendy ha tornat a posar les coses al seu lloc de tres (19-44) abans que Elonu al contraatac, Araújo al límit de la possessió i Elonu assistida per Laia Palau, que li passava d’esquena per sobre l cap sense mirar fes demanar temps mort al tècnic local, per dignitat (19-50 a 2:38). Sykes d’ofensiu a la seva pròpia jugada ha obert el marcador al darrer quart (21-56), amb Oma de quatre. Ja amb Elonu a la seva posició, Buch l’ha assistit (24-61) en uns minuts que ja ratllaven la costellada.

L’assistència sense mirar de Palau a Araújo a 1:18 (28-63) i el primer triple local després de 17 errors ja al darrer minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)