Eurolliga

Kuric lidera el Barça a Sant Petersburg (63-87)

Eurolliga.L’aler ha estat letal (24 punts) en el seu retorn a Rússia secundat per Mirotic (17)

El Barça ha superat el Zenit a Sant Petersburg (63-87) en un partit molt treballat on ha destacat un Kuric impressionant (24 punts) el dia en què ha debutat amb èxit Bolmaro (5 punts i 17 minuts).

El primer temps el Barça ha dominat i ha portat el ritme i el domini en el marcador. Un parcial de 0-8 amb un gran Kuric (3/3 triples) ha donat la màxima renda pel Barça (23-29). Però els de Pesic no han aconseguit tancar bé la línia exterior i els russos s’han mantingut dins el matx gràcies al seu encert des del triple (7/14). Al decans tot estava obert amb Bolmaro debutant a l’Eurolliga i disputant 7:45 minuts de joc. Al descans tot obert (40-43). Al tercer quart els dos equips han estat molt erràtics en atac i el Barça ha aconseguit augmentar el seu nivell defensiu. Els de Pesic s’han mantingut per davant també al final de la primera mitja hora del matx (56-59). Al darrer quart però, llançats per un Kuric imparable, els blaugrana han ampliat la diferència superant els 10 punts (59-70). L’entrada de Mirotic ha servit per encadenar un 0-10 amb 9 punts del montenegrí i el partit ha quedat vist per sentència (61-77).