ACB

Toolson només jugarà a Europa

ACB. El CSD i l’ACB no accepten el passaport azerbaidjanès de Davis i els extracomunitaris seran el base i Kravish; el Barça rep un València que va rebre un tou en l’Eurolliga

El Baxi visita avui (20 h) la pista de l’Estudiantes en un dia trist per al bàsquet català i sobretot per a la família del Manresa. Ahir va morir als 61 anys Joan Antoni Lozano, Xano, la veu de les retransmissions del club del Bages durant 30 anys a Ràdio Manresa, d’un càncer de pulmó. L’equip intentarà dedicar-li la victòria en un duel de màxima exigència contra un rival directe per a la permanència. Els de Pedro Martínez hauran de jugar sense Ryan Toolson perquè el tècnic ha decidit que els dos extracomunitaris siguin Jordan Davis i Kravish. El CSD i l’ACB no han acceptat el passaport d’Azerbaidjan del base i haurà de jugar com a extracomunitari. Toolson, per tant, només jugarà la Champions League a Europa fins que se solucioni el cas.

El Barça rep el València

Els blaugrana, després de l’exhibició a Sant Petersburg torna al Palau Blaugrana per rebre el València (18.30 h). Els valencians arriben després de rebre el segon correctiu a l’Eurolliga. El primer va ser contra el CSKA (-25) i dijous contra l’Olympiacòs (-26). Higgins podria tornar després de perdre’s el partit a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)