FEB

Vol directe Fontajau-Istanbul

Lliga Femenina. El primer partit a casa de la lliga arriba just abans de l’esperada estrena a l’Eurolliga

La gran setmana de l’Spar Citylift comença aquesta tarda amb el primer partit de lliga a Fontajau (18 h) i continuarà amb l’esperat debut a l’Eurolliga contra el poderós Fenerbahçe a Istanbul dimecres. L’Ensino Lugo arriba a Girona amb un nou entrenador, Carlos Cantero, que aquesta setmana ha substituït Juan Nécega, que ha deixat el càrrec per motius personals. L’inici de l’equip, que disposa de Bea Sánchez –campiona de lliga amb l’Uni–, no ha estat brillant tot i que dimecres van sumar la primera victòria a Lugo contra el Quesos Pastor (59-46).

L’equip d’Èric Surís no ha jugat a Fontajau des del partit de la supercopa contra l’Avenida. L’afició, doncs, podrà gaudir avui per primer cop del joc de l’escorta nord-americana Brittney Sykes, que en els seus dos primers partits ja ha ofert mostres del seu talent: 12 punts i 5 assistències contra el Guipúscoa i 11 punts i 5 assistències contra el Quesos Pastor.

En els tres primers partits de lliga les gironines han encaixat menys de 40 punts per partit (38,4). La capitana, Rosó Buch, assegura que això no és casualitat: “Aquesta temporada l’Èric està insistint més en la defensa que en les anteriors i que siguem agressives. Ho podem fer perquè tenim jugadores que poden defensar en diferents posicions.” La base de l’equip admet també que es troba en un bon moment: “Quan es va lesionar la Núria tothom va dir immediatament que la Rosó faci un pas endavant, i crec que l’estic fent. Tinc molt bones sensacions, jugo amb confiança i físicament estic molt bé.”

L’Eurolliga vista de reüll

Tot i el partit d’avui, Buch no pot evitar mirar cap a l’antiga capital de l’imperi Bizantí: “Des de petita que he volgut jugar a l’Eurolliga i ara ho podré fer i, a més, jugant contra un equipàs.” Per arribar-hi en les millors condicions, la millor recepta, entén la jugadora mataronina, és guanyar i jugar bé en el partit d’avui: “Per començar l’Eurolliga amb bones sensacions avui hem de fer-ho bé contra un rival que vindrà molt motivat. Les dues derrotes que ha encaixat no volen dir res.”

PROTAGONISTA

Totes les jugadores ens sentim importants i les noves s’han adaptat molt bé a l’equip
Rosó Buch
Capitana de l’Spar Citylift
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)