ACB

Oportunitat d’or perduda

ACB. La Penya domina durant els tres primers quarts l’Unicaja però s’enfonsa en l’últim, quan encaixa quatre triples seguits, amb un 12-0 definitiu (65-53); el Joventut es manté cuer en solitari

El Joventut continuarà una jornada més com a cuer en solitari, però cada vegada juga millor. Ahir va fer-ho 30 minuts a un nivell alt, però no va ser suficient per assaltar el Martín Carpena. Una oportunitat d’or perduda perquè tenia contra les cordes l’Unicaja. Però el major físic dels malaguenys, que els va permetre arribar més frescos que els puntals de la Penya, carregats de minuts, els molts rebots ofensius i, sobretot, alguns errors no forçats en moments puntuals, com també dues infraccions de la regla dels 8 segons, van acabar sent una llosa massa gran.

La Penya rebrà dissabte l’Estudiantes en un matx amb pressió perquè no pot fallar. Abans, dimecres, el Darussafaka visitarà Badalona.

Va ser una llàstima, perquè la Penya havia començat dominant amb tres triples de Prepelic en un minut (4-11). La renda es va mantenir fins al 23-30, amb Parra i Dimitrijevic destacant, bona feina d’Omic i una millora defensiva. Al descans tot estava obert (32-36). Els verd-i-negres van anar a davant fins al final del tercer quart (53-53). Però només començar l’últim període, tres errades de la Penya van ser penalitzades per l’Unicaja amb quatre triples (65-53) i allà es va acabar el partit. La diferència final, enganyosa.

ELS VESTIDORS

Hem fet 30 minuts bons, però no és suficient per guanyar, o sigui que hem de continuar treballant

SOTA EL CÈRCOL

Físicament ens han superat al final, però les baixes no són excusa
Carles Duran
17
rebots
ofensius va atrapar l’Unicaja aprofitant que la Penya només tenia un cinc com era Omic.
Ens ha faltat un pas més per poder endur-nos la victòria tot i haver millorat
Albert Ventura
Patrocini

No entra públic fins mitja hora abans del matx

L’anècdota va ser a les graderies, perquè no van obrir les portes del Martín Carpena fins mitja hora abans del matx, ja que no havien arribat les ambulàncies de seguretat. Esperpèntic.

López-Arostegui torna i Parrado, amb el Prat

Qui no va viatjar va ser Zagars, amb un esquinç, però sí que ho va fer López-Arostegui. Parrado, tot i debutar dimarts, va anar amb el Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)