FEB

El Perfumerías anul·la el Cadí

Bàsquet. El conjunt de Bernat Canut s’estimba davant de la defensa i el talent de l’equip de Salamanca, que deixa les locals amb només 15 punts en el primer temps i 5 en el primer quart

CADÍ 37 PERFUMERÍAS 73

CADÍ LA SEU:Moore (16), Díaz, Pujol (5), Bahí (2) i Wiese -cinc-; Palma, Etxarri, Pascua (2), Nogic (5) i Gustavsson (7). 10/40 de dos. 2/21 en triples (Gustavsson i Nogic). 38 rebots (9 Pujol). 13 assistències (5 Pujol). 24 de valoració (15 Moore).PERFUMERÍAS AVENIDA:Cazorla (6), Hayes (12), Vilarö (7), Hof (11) i Vitola (4) -cinc-; Akhator (14), Domínguez, Gil (8) i Samuelson (11). 26/48 de dos. 4/20 triples (2 Cazorla). 39 rebots (7 Hof, 7 Hayes). 19 assistències (6 Domínguez). 98 de valoració (22 Hof, 22 Akhator).PARCIALS:5-19, 9-16 (14-35); 17-16 i 6-22 (37-73).

El partit 500 de Luci Pascua va ser un maldecap per al Cadí la Seu. Superat i anul·lat pel potent Perfumerías Avenida (37-73), va perdre el primer partit del curs en la Lliga Femenina.

No es pot dir que fes una mala defensa en el primer quart, ni de bon tros. Ara bé, en atac, va ser un desgavell, absolutament intimidat per la defensa enganxosa del Perfumerías i amb una inferioritat manifesta sota els cèrcols. Cinc pírrics punts en només un quart, una cistella de dos de l’ofuscada i superada Tirana Moore, impotent i sola davant de Hof i Vitola, i un triple de Gustavsson va ser un bagatge trist encara bo minimitzat (5-19) pel desencert visitant. Andrea Vilaró, jugadora del Cadí les quatre temporades anteriors, va tornar a casa amb set punts, tots en el primer quart, i un triple en la primera jugada. Les pèrdues van prosseguir en el segon parcial, amb Laura Gil posant la mà per tot arreu, i el Cadí es va enfonsar encara més. El cotó no enganya: 1/11 de dos i 1/4 en triples en el primer quart ho diuen tot.

Bahí, en una ràpida transició, va anotar la primera cistella local en el segon quart (5-27) quan quedaven 5:36 per al descans. El Cadí va anotar quatre tirs lliures i un triple i les visitants van anar incrementant l’avantatge tot i nombrosos errors: 14-35 en la mitja part. Amb orgull, el Cadí va fer un cop de puny damunt de la taula en el tercer quart i el va acabar guanyant per 17-16, una victòria moral amb més encert i més intensitat que almenys li va servir per atresorar sensacions. Les visitants, però, van tornar a posar tota la carn a la graella.