ACB

Tercera derrota consecutiva

Bàsquet. El Baxi Manresa és superat en la segona part per l’Estudiantes després d’haver controlat la primera

El Baxi Manresa va encaixar la tercera derrota consecutiva en la seva visita a la pista del Movistar Estudiantes (87-79). Els manresans van ser superats en la segona meitat per un conjunt madrileny que va tenir en Scrubb el seu millor home i va anotar 26 punts. El Manresa va fer una bona primera meitat (34-38), però en la segona no va poder controlar el joc i va acabar el partit amb 20 pilotes perdudes. En l’atac del Manresa, Kravish va anotar 19 punts, mentre que Davis no va fer cap punt.

En el primer quart, els manresans es van avançar i van arribar a tenir sis punts d’avantatge, 12-18 en el minut 7. Un temps mort va precedir un parcial de 8-0 per als madrilenys, que van arribar al final dels primers 10 minuts amb un 20-18 a favor seu. L’inici del segon quart va ser molt favorable al Baxi Manresa, que va fer un parcial d’1-8 (21-26). Els dos conjunts estaven encertats en atac i el Movistar Estudiantes es va avançar (28-26) aprofitant les pèrdues de pilota (tretze en la primera part) dels manresans. Vaulet, que va anotar vuit punts consecutius, i Dani Pérez, que estava dirigint bé l’equip i fent assistències, van tornar a avançar el Manresa i es va arribar al màxim avantatge de vuit punts, 30-38 quan faltava un minut per anar al descans. Al final de la primera part es va arribar, però, amb un més curt 34-38 per als del Bages.

En el tercer quart, el Manresa es va situar amb un 43-50 a favor seu gràcies als punts de Kravish. L’encert en atac es va aturar i l’equip es va desendollar del partit durant uns minuts i va encaixar un parcial de 15-1. L’Estudiantes va anotar quatre triples, tres dels quals consecutius, i va passar a dominar el partit per 58-51, el seu màxim avantatge fins aleshores. El Baxi va continuar lluitant i al final del tercer període només estava tres punts per sota, 60-57.

Minuts decisius

En l’inici dels darrers 10 minuts, els del Bages es van tornar a avançar amb un 60-61, però Scrubb va iniciar la seva ratxa anotadora, amb dos triples, i el conjunt madrileny es va tornar a avançar i es va distanciar en el resultat fins al 75-67 quan faltaven quatre minuts per al final del partit. Un darrer parcial de 0-5 (75-72) dels manresans no va canviar les coses. El Movistar Estudiantes va tornar a ampliar distàncies i va arribar a tenir onze punts de diferència (87-76), abans que un darrer triple del Manresa deixés el resultat en el 87-79 definitiu.