NBA

Stephen Curry es trenca la mà esquerra

Bàsquet. Les proves mèdiques determinaran si el base dels Warriors ha de passar per la sala d’operacions

La jornada de la NBA ha estat marcada per la lesió de Stehphen Curry, que s’ha fracturat la mà esquerra en la derrota contra el Suns (110-121). És un altre cop dur per a les aspiracions dels Golden State Warriors, que tampoc poden comptar amb Klay Thompson, lesionat al lligament creuat del genoll esquerre en les passades finals. Des del club s’ha confirmat el trencament i les noves proves mèdiques determinaran si és necessari que passi per la sala d’operacions.

A 8 minuts i mig pel final del tercer quart, amb un clar avantatge dels Suns per 83-54, Curry ha fet una entrada per l’esquerra, entre l’aler Kelly Oubre Jr, que el perseguia, i el pivot australià Aron Baynes, que l’esperava en la zona. Curry ha saltat entremig i el contacte l’ha fet caure de cap. Ha posat les mans per amortir l’impacte i en aquest instant li ha caigut a sobre el braç esquerra de Bayes, d’esquena, que li ha aixafat la mà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)