Eurolliga

Higgins desmunta el Zalgiris (86-93)

Eurolliga. El nord-americà ha fet una exhibició amb 27 punts amb 5/5 triples

El Barça, en el retorn de Brandon Davies (4 punts) a Kaunas, ha superat el Zalgiris i es manté en el liderat (86-93) Els millors han estat Higgins amb 27 punts i Mirotic amb 24.

El Barça ha saltat a pista amb Smits de titular per cobrir la lesió de Claver i els blaugrana han estat capaços de dominar sempre al Zalgiris gràcies a un Mirotic immens que ha arribat al descans amb 15 punts -en fa una mitjana de 18,3 per partit). Ha estat ben secundat per Oriola que sortint de la banqueta ha anotat nou punts, el seu sostre aquest curs. Pels lituans Thomas Walkup, amb nou punts, ha aguantat els seus que han topat amb un Barça molt encertat i perillós. Al descans els de Pesic estaven dominant 40-47.

La sortida de tercer quart dels lituans ha servit per veure un parcial de 7-0 amb Leday com a protagonista i empatar el matx (47-47) obligant el temps mort de Pesic. Els blaugrana però han marxat al final del tercer quart per davant amb un triple al darrer segon de Higgins (61-66). Dos triples més i seguits del nord-americà només iniciar el darrer període ha situat la màxima del matx (64-74). L’escorta ha continuat el seu festival particular amb una demostració de talent ofensiu i sentenciant el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)