ACB

El Baxi Manresa no remata la feina a Fuenlabrada (87-83)

Bàsquet.

El Baxi Manresa ha encaixar aquesta tarda una derrota dolorosa a la pista del Fuenlabrada (87-83), un rival directa en la part baixa de l’ACB, en un partit en què li ha faltat determinació i probablement benzina després del desgast europeu en la segona part. El conjunt de Pedro Martínez guanyava de 17 punts en el tercer quart (34-51) amb el serbi Mitrovic i el nord-americà Tooslon esplèndids, però no ha frenat el perímetre visitant i ho ha pagat molt car. Menció especial mereix el jugador manresà del Fuenlabrada Marc Garcia, que ha fet quatre triples vitals en l’últim quart (5/7) i ha estat el màxim anotador del partit amb 25 punts. Per part visitant, Toolson (21) i Mitrovic (21) han estat els jugadors més destacats.