València 1

6 7 513 590

Propera (20-11):

Zalgiris-Panathinaikòs; Alba-E. Roja; Bayern-Olympiacòs; Asvel- Efes; R. Madrid-Khimki; València-Zenit; AX Milà-Maccabi ; Barça-Fenerbahçe; Baskonia-CSKA

El Barça va mostrar la seva cara irregular en el clàssic contra el Madrid. Els de Pesic no van estar a l’altura de les circumstàncies i, tot i continuar líders havent jugat sis partits a domicili, van deixar de fer el que els ha portat a ser durs: defensar.

Els blaugrana van pagar un inici inesperat del Madrid, que amb un encert inusual va fer una sortida explosiva agafant 18 punts al primer quart (24-6). Els de Laso van fer un primer període per emmarcar amb 9/12 de 2, 2/4 triples i 8/9 lliures, mentre que el Barça marxava amb 1/7 de 2, 3/7 triples i 3/4 lliures. La valoració ho deia absolutament tot (46 a 3). El desastre va continuar fins a veure com el Madrid agafava 20 punts de renda (37-17) davant la sorpresa general. Però l’entrada de Delaney va revolucionar el matx. Tres triples consecutius del base van donar una empenta als blaugrana en el moment en què Pesic feia debutar aquest curs Pau Ribas. Amb ell, Kuric al costat, Oriola intens i Tomic castigant dins la pintura superior Mickey mentre descansava Tavares, els blaugrana van liderar un parcial de 0-18 (37-35). Abans del descans, amb el despertar de Mirotic el Barça es va posar a davant i va acabar el segon quart anotant 32 punts (46-50).

Però va ser un miratge perquè de nou la sortida després del descans va ser un desastre: 11-0. Higgins no va anotar la seva primera cistella fins al minut 33 mentre que Davies estava mentalment fora del matx superat per Tavares. Els blancs van tenir sota control el matx tota la segona meitat amb 10 punts de coixí. Mirotic també es va apagar al darrer quart (0 punts) i la victòria blanca va ser incontestable perquè el Barça va ser massa irregular. A l’últim minut mal perdre de Tavares menyspreant Higgins després de fer-li un tap.

BRANDON DAVIES

-12
de valoració
va fer ahir, el seu pitjor partit a l’Eurolliga, on havia fet tres partits amb negatiu
Al segon temps ells han tingut més energia i no hem tingut paciència
Svetislav Pesic
Hem volgut guanyar el partit massa ràpid i no hem sabut jugar el cinc contra cinc
El Madrid ha fet un inici perfecte, al segon quart hem reaccionat però no hem estat sòlids